avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Penalizare salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Penalizare salariu

Buna ziua!

In data de 02.09.2019 si 16.09.2019 nu m-am putut prezenta la locul la de munca din motive de sanatate. Deoarece certificatul de concediu medical nu se poate elibera pentru o zi, am prezentat institutiei adeverinta medicala de la medicul de familie pentru fiecare zi. Cu toate acestea m-au pontat ca absent nemotivat si nu mi-au platit aceste doua zile! Este normal? Unde m-as putea adresa pentru rezolvarea problemei? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:42, 18 Octombrie 2019
Daca in acele doua zile nu ati lucrat, nu puteti fi platit, chiar daca veti fi pontat invoit, absent motivat . Ar mai fi solutia concediului de odihna in cele doua zile.
Nu aveti multe sanse de solutionare a problemei dvs... sunteti absent motivat , dar fara plata.

Detalii : [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motivare absente utc utc Buna ziua, Am avut 2 saptamani internare cu copilul in varsat de trei ani, mi s-a eliberat doar o adeverinta din care rezulta ca am fost internata. Pe baza ... (vezi toată discuția)
Concediere pe motiv de absente nemotivate Konoplyanka Konoplyanka Buna ziua In data de 28 decembrie am fost la Camera de Garda a unui spital de urgente cu probleme de sanatate. Am fost consultat si am primit scrisoare ... (vezi toată discuția)
Cum va fi pontat salariatul ? motivare ? oanaportar oanaportar Buna dimineata ! Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns cu privire la situatia urmatoare: - un salariat a avut niste probleme de sanatate, a lipsit de ... (vezi toată discuția)