avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cel care mi-a lovit mașina în parcarea unui mall a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cel care mi-a lovit mașina în parcarea unui mall a spus, la constatări, că eu sunt de vină. Cum se rezolvă problema cu asigurările?

Buna de 2 sapt am avut un accident in care eu am fost partea vatamata am facut amiabila iar la constatari domnul a declarat ca eu sunt de vina.Accidentul sa petrecut in parcarea auchan iris cluj unde sunt camere de supraveghere.Eu nu am acces la ele doar le-am vizionat si se vede clar cum domnul intra in masina mea.Cei de la asigurari spun ca nici ei nu au dreptul ceea ce nu cred.Va rog sa ma ajutati cum as putea intra legal in posesia filmarilor pt a imi dovedi nevinovatia
Ultima modificare: Luni, 21 Octombrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: DinuX , utilizator 11:22, 23 Octombrie 2019
Daca cealalta parte a declarat fals, faceti plangere penala pentru fals in declaratii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constatare amiabila eronata liliananita liliananita buna seara am fost tamponata de o masina ce iesea din parcare in marsalier in timp ce eu ma deplasam regulamentar. am fost lovita lateral fata si aruncata pe ... (vezi toată discuția)
Reclamatie pentru un presupus accident usor in parcare s0bizZare s0bizZare In primul rand vreau sa va multumesc celor care veti citi cap-coada. Intru sambata cu masina in parcarea unui mall, pe o bretea. In capatul bretelei, masina ... (vezi toată discuția)
Firma de asigurari euroins nu vrea sa despagubeasca 100% alexeu89 alexeu89 Buna seara, Anul trecut in octombrie la o trecere de pietoni in fata mea era oprit un opel combo care la un moment dat a inceput sa efectueze manevra de dat ... (vezi toată discuția)