avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am dat 13.300 lei avans pentru pentru lucrări la o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am dat 13.300 lei avans pentru pentru lucrări la o casă, iar echipa a dispărut fără să termine lucrarea. Se poate recupera ceva din sumă?

Buna ziua ! Am dat avans 13300lei la o echipă de muncitori (firma au spus ) ca au dar cu promisiunea că a doua zi imi factureaza de bani astea .. Am dat pt lucrare interioare casa cu plata finală la recioptionarea lucrari . Au luat bani au tot amânat facturarea au tencuit 433mp si nu mai raspund la telefon problema e ca eu nu sunt in romania sa ocupat părinți ce pot rezolva in cazul acesta ? Se poate recupera ceva bani inapoi?
Ultima modificare: Luni, 21 Octombrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:26, 20 Octombrie 2019
cui ati dat banii stiti ? aveti si ceva probe? ati semnat vreun contract ? Ii puteti actiona in judecata, daca stiti pe cine. Ar renta daca aveti si ce sa le luati in caz ca veti castiga procesul.
Practic, de vreo 7000 de lei, au tencuit.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sansele sunt în general mici în astfel de cazuri,Daca aveti un contract ii puteti da în judecată și castiga,problema este daca aveti de la cine sa recuperați.Se poate incerca si o plângere penală a cărei soluționare durează ani dar poate ii sperie
Toate aceste variante se analizează impreuna cu un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bun insusit kid77xxl kid77xxl Buna seara, Sunt \"boboc\" pe acest forum si as dori sa pun si eu o problema cu, care ma confrunt. Imi construiesc o casa si am ajuns la amenajari,am ... (vezi toată discuția)
Promisiune verbala de vanzare cumparare Roxallanna Roxallanna Buna seara. As avea nevoie de sfaturi, raspunsuri, recomandari pt urmatoarea situatie: Detin impreuna cu verisoarea mea un bun imobil, casa si teren, pe care ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani dati fara chitanta ionutvd ionutvd Buna ziua, In urma cu 2 luni, am semnat un contract cu o firma de web design. Conform contractului, valabil 2 zile, firma respectiva trebuia sa ne ... (vezi toată discuția)