avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor

Buna in 2018 se mai puteau cumula sporurile? Am aflat cu stupoare ca un coleg care are acelasi job, are un spor de 30 % mai mare si nu stiu in baza carui fapt adica un spor de 15% si inca unul de 30% in conditii le in care eu am 15 si muncesc si in doua parti! E normal asa ceva?
Cel mai recent răspuns: Casal , utilizator 23:54, 20 Octombrie 2019
Vorbiti despre sectorul bugetar sau privat si despre ce sporuri ?
Despre sector bugetar, care din ele nu stiu sa va spun e vorba de spor de conditii periculoase dar cel de 30 la suta nu stiu pentru ce I sa acordat dar ideea e ca mie nu mi sa acordat!

Cornel Vasile a scris:

Vorbiti despre sectorul bugetar sau privat si despre ce sporuri ?

Despre sporul de periculozitate care e acordat respectiv 15 %si Inca unul de 30 % care nu stiu de ce sa dat, este vorba de sector bugetar (spital)si apare in listele publice cu salariile angajatilor! Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporuri si grupe de munca Casal Casal Buna ziua sant tehnician radioimagistic si as vrea sa va intreb in cazul in care sant incadrat pe computer tomograf unde sporul este de 15 %la suta si colegul ... (vezi toată discuția)
Spor persoane handicap simona enciu simona enciu Buna ziua ,sporul de 15 % din salariul de baza,referitor la persoane cu handicap ,poate fi cumulat și cu alte sporuri ,respectiv spor pentru condiții ... (vezi toată discuția)
Grupa a ii-a de munca ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rog foarte frumos sa ma lamuriti in legatura cu urmatoarea problema: - personalul contractual care lucreaza in cadrul institutiei ... (vezi toată discuția)