avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drepturi curator
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drepturi curator

Buna ziua!
Daca fratele meu a obtinut dreptul de curator al tatalui meu care este bolnav de Alzheimer de 4 ani,poate avea dreptul sa vanda casa sau sa faca ce vrea pe proprietete,eu pierzandu-mi dreptul de mostenitor al tatalui.Fratele este fiul din a doua casatorie a tatalui meu.Tata acum locuieste la frate si casa este pe numele tatalui.Sotia lui cand a murit a cedat tot pe numele tatalui meu.Acum fratele s-a apucat sa renovele la tata.Va rog sa imi spuneti daca eu in situatia aceasta imi pierd dreptul de mostenitor sau nu.
Va multumesc !!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 17:38, 20 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate să vândă casa doar cu acordul instanței de judecată, și să folosească banii doar în interesul tatălui.
Cât timp tatăl trăiește nu intră în discuție moștenirea, deoarece nimeni nu-i obligat să lase după el ceva moștenire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act vanzare cumparare cu uzufruct bia_bia bia_bia Buna ziua, sper sa ma puteti ajuta cu un raspuns.Mama mea a murit in urma cu 7 ani.in 2009 inainte cu 2 luni ca tatal meu sa se recasatoreasca am facut ... (vezi toată discuția)
Bună seara! am și eu o întrebare. suntem 3 frați,iar mama ... Ira22 Ira22 Bună seara! Am și eu o întrebare. Suntem 3 frați,iar mama mea are titlul de proprietetate pe numele ei. Ea are făcut un AVC si este bolnava,iar tatăl meu ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere sau mostenire mirela86 mirela86 Suntem doi frati.Mama a decedat,tata traieste si locuieste impreuna cu fratele meu.Eu sunt casatorita am un copil,si locuiesc la alta adresa.Dar eu ma ocup de ... (vezi toată discuția)