avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Tergiversare dosar pensie de intretinere
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Tergiversare dosar pensie de intretinere

Am depus o plângere penală in urma cu 2 ani si d nul polițist care se ocupă de caz nu a dat nici pana in ziua de azi o soluție dosarului, probabil ca doreste pentru a doua oară tergiversarea dosarului. Este posibil ca o persoana care nu achită niciodata pensia de intretinere copilului sau sa scape mereu cu NUP doar pentru ca asa consideră polițistul de la secția respectivă de poliție, unde se pare ca are relații acest individ. Se poate face plangere penala si la o alta sectie de politie?
Cel mai recent răspuns: Bogdan Petrescu , utilizator 02:11, 21 Octombrie 2019
Se poate merge la superiorii politistului care se ocupa de dosar sau va puteti adresa instantei care a decis plata pensiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala DIMAGEORGIANA DIMAGEORGIANA Buna seara, Am terminat divortul si in sentinta de divort se specifica, printre altele, ca fostul sot trebuie sa plateasca pensie alimentara, copilului ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru distrugere - zgariat masina urgent dino1985ice dino1985ice Buna seara , As dori sa ma ajutati si pe mine cu cateva saturi legate de o plangere penala facuta unui vecin care mi-a zgariat masina.Va prezint mai jos ... (vezi toată discuția)
Abuzuri ale politiei Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA S-a depus o plangere la Parchet.Respectivul a indicat in plangere adresa unde locuia nu cea din buletin.Parchetul repartizeaza unei sectii de politie conform ... (vezi toată discuția)