avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dosar 4051/112/2017 - Monte Calm Play - Creante ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dosar 4051/112/2017 - Monte Calm Play - Creante salariale

Buna Ziua,
Am lucrat Monte Calm Play care este in lichidare dosar Dosar 4051/112/2017 . Nu am primit salariile 3 luni. Nu sunt inscris la masa credala. Va rog sa-mi spuneti :
1. Pot solicita in nume propriu la AJOFM primirea salariilor din Fondul de Garantare al Creantelor Salariale?
2. Unde si cum contactez lichidatorul PRIVATE LIQUIDATION GROUP IPURL ORADEA
3. Unde si cum contactez Fondul de Garantare al Creantelor Salariale.
4. Nu doresc sa ma inscriu la masa credala datorita onorariilor foarte marii.
Multumesc Chiriac Razvan
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:48, 21 Octombrie 2019
PRIVATE LIQUIDATION GROUP IPURL ORADEA
[ link extern ]

Pentru Fondul de Garantare al Creantelor Salariale va puteti adresa AJOFM-ului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate recuperare de la fond garantare fara acte ? Chiriac30 Chiriac30 E vorba despre dosarul 4051/112/2017/a6 Prima firma CONSULT MANAGEMENT UV IPURL trimitea catre PRIVATE LIQUIDATION GROUP IPURL actele care au stat la baza ... (vezi toată discuția)
Angajat cu restante salariale la o firma in insolventa lorelai_w lorelai_w Sunt anagajata la o firma care a intrat in insolventa. Am de recuperat salarii restante pe 9 luni. Ce trebuie sa fac? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Firma in faliment- recuperare salarii viu viu Buna seara, Am lucrat la o firma care este in faliment. Nu am primit salariile 3 luni. Sunt inscris la masa credala. Va rog sa-mi spuneti : 1. Pot solicita ... (vezi toată discuția)