avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Se poate recuperare de la Fond garantare fara acte ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Se poate recuperare de la Fond garantare fara acte ?

E vorba despre dosarul 4051/112/2017/a6
Prima firma CONSULT MANAGEMENT UV IPURL trimitea catre PRIVATE LIQUIDATION GROUP IPURL actele care au stat la baza intocmiri tabloului de creante publicat in BULETINUL PROCEDURILOR DE INSOLVENŢĂ Nr. 5711/16.03.2018, dar din cate inteleg nici ei nu au avut aceste aceste acte conform BULETINUL PROCEDURILOR DE INSOLVENŢĂ Nr. 4450/11.03.2018
Ultima modificare: Vineri, 21 Mai 2021
Chiriac30, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:19, 21 Mai 2021
Nu se poate recupera creante salariale fara documente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar 4051/112/2017 - monte calm play - creante salariale Chiriac30 Chiriac30 Buna Ziua, Am lucrat Monte Calm Play care este in lichidare dosar Dosar 4051/112/2017 . Nu am primit salariile 3 luni. Nu sunt inscris la masa credala. Va rog ... (vezi toată discuția)
Procedura insolventa sutachval sutachval La 18 mai 2009 fost deschisa procedura insolventie fata de o firma la care am de incasat ceva creante.Procedura nu a fost deschisa de debitor ci de unul din ... (vezi toată discuția)
Putem recupera bani de la o firma ce a dat faliment ????? silvia_1 silvia_1 Buna ziua, va rog sa imi da-ti un sfat legat de urmatoarea problema: Societatea la care sunt angajata are de recuperat mai multi bani de la diferiti clienti ... (vezi toată discuția)