avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Taxa judiciara de timbru
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Taxa judiciara de timbru

Buna ziua, am platit o taxa judiciara de timbru, 40 Ron, pt un proces in faza de apel la tribunalul Bucuresti. Plata s-a facut la un CEC din sect 3, iar pe chitanta scrie ca s-a virat suma, catre Directia de taxe si imoozite sect 3.
E bine sau trebuia ca banii sa fie trimisi in alt cont ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 16:04, 21 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Taxa de timbru este valabilă dacă s-a făcut către direcția de impozite și taxe locale de pe raza locului în care domiciliați,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara de timbru- unde se achita? POSTELNICUana POSTELNICUana buna ziua , am fost scutita de taxa de timbru judiciar in timpul unui proces de succesiune,iar dupa sentinta sunt obligata sa restitui taxa de timbru ,deoarece ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa timbru judiciar platita intr-un cont gresit ania27 ania27 Fiind absolventa a unei Facultati de Limbi Straine, am trimis Ministerului de Justitie un dosar cu toate cele necesre obtinerii autorizatiei de ... (vezi toată discuția)
Tribunalul bucuresti/ unde taxa de timbru ? calin_andrei calin_andrei Salut, Dosarul este la Tribunalul Bucuresti, reclamanta are sediul in alt oras; unde pot sa platesc taxa de timbru in Bucuresti? La ceva taxe locale? Si ... (vezi toată discuția)