avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Prelungire de pensie după 18 ani elev inca
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Prelungire de pensie după 18 ani elev inca

Buna ziua..copilul a depus o cerere la judecatorie de prelungire a pensiei este încă elev dar adresa tatalui este alta..si nu poate primii citatia..am luat legatura cu tatal si nu vrea sa spuna noua lui adresa..cum pot afla adresa..sau ce putem face în cazul acesta..??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:21, 21 Octombrie 2019
Tatal lucreaza cu c.i.m. ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara dupa 18 ani sagetator1 sagetator1 BUNA SEARA!am o intrebare ....sper ca ma puteti ajuta ..baiatul meu care a inplinit 18 ani a depus cerere la tribunal pt pensie alimentara deoarece inca este ... (vezi toată discuția)
Prelungire pensie alimentara anadajum anadajum Fiul meu a beneficiat de o pensie de intretinere retinuta din salariul tatalui sau care nu platea corect pensia. Acum copilul are 18 ani dar este elev in ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara-majorare ignrugnru ignrugnru Buna seara ! Domnule avocat, va rog sa ma ajutati cu o informatie. Sunt eleva in clasa aXII-a ,locuiesc in orasul Vulcan,jud HD. In data 28.08/2014 am ... (vezi toată discuția)