avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Durată apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Durată apel

Dacă am fost comdamnat la 2 ani inchisoare si parchetul a facut apel cat dureaza??va rog sami răspundeți
Ultima modificare: Marți, 22 Octombrie 2019
Bisioc, utilizator
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 16:29, 29 Octombrie 2019
Mia facut avocat apel si mia facut si parchetul
Dosarul este inaintat instantei de apel dupa comunicarea hotararii redactate.
Apelul poate fi judecat la primul termen de judecata daca nu sunt cereri care sa justifice amanarea sau daca nu exista alte incidente procedurale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

cand se fixeaza termenul de judecata dupa declararea apelului- hotarare necomunicata mezgageza mezgageza am fost condamnat in iunie,am declarat apel si inca nu am primit termen......pe site am vazut ca in alte dosare au facut apel dupa mine (deci in iulie si ... (vezi toată discuția)
Comunicarea hotararii instantei de fond Artigas Artigas Va salut, Intr-un dosar in care am calitatea de parat,instanta de fond si-a motivat in sfarsit hotararea dupa mai multe luni de la pronuntare,dar cu toate ... (vezi toată discuția)
Intrebari punctuale legate de apel tot_me tot_me Va rog frumos sa-mi raspundeti la urmatoarele intrebari, intrucat risc sa pierd calea de atac: 1. In procesul civil pe care l-am deschis acum un an mi-am ... (vezi toată discuția)