avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Marcaj CE
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Marcaj CE

Daca un client imi solicita un produs pentru care nici un organism de certificare intern nu poate efectua incercarile in vederea aplicarii marcajului CE, pot produce si livra acel produs?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 18:45, 24 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Observatie. Produsele chinezesti care sunt aprobate a se vinde in UE sunt certificate CE.
e prudent sa va consultati cu clientul/ clientii referitor la absenta marcii CE de pe produsul dvs si la alternativele pe care le oferiti. ideal ar fi sa aveti chiar un acord scris. e posibil ca si ei sa fie conditionati mai departe.
Ultima modificare: Joi, 24 Octombrie 2019
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot importa un produs din china, daca nu are marcaj ce? sunshineszb1 sunshineszb1 Buna ziua, As dori sa import un produs din China, un accesoriu pentru telefoane. Producatorii mi-au putut oferi doar un \" test report\" adica un certificat ... (vezi toată discuția)
Declaratie de conformitate si certificat de calitate tiniral tiniral Buna ziua! suntem producatori de firide bransamente gaz metan si clientii nostrii ne solicita certificat de calitate si declaratie de conformitate pt aceste ... (vezi toată discuția)
Certificat de conformitate raduburcea raduburcea As dori sa stiu care e valoarea juridica a unui certificat de conformitate ( european ) al unei masini sau a unei piese a masinii? (vezi toată discuția)