avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... ce motive pot invoca intr-o plangere contraventionala?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

ce motive pot invoca intr-o plangere contraventionala?

Buna ziua ! Nici nu stiu cum sa incep ca sa ma fac inteleeasa. Este vorba despre un proces verbal de contraventie dat de un agent de la directia silvica . Acest proces verbal este semnat de contravenient , dar acesta nu a primit pe loc copia procesului verbal . Deci fapta a fost comisa (fara sa aibe nici un martor si nici o dovada )in data 21 , iar procesul verbal a fost incheiat in data de 25 si semnat de contravenient ... deci de aici vin semnele de intrebare ... Faptuitorul fiind intimidat de organele abilitate a semnat procesul verbal in alb . Deaceea va cer ajutorul , pot depune contestatie , la ce riscuri ma supun si care sunt consecintele neachitarii procesului verbal ? Astept un raspuns . Va multumesc si sper ca m-am facut inteleasa , sunt f. disperata sa aflu un raspuns . Am uitat sa spun ca in plic am primit o copie xerox a procesului verbal , iar la completarea procesului verbal sunt greseli de ortografie , fapt ce cred ca un agent constatator al Ocolului Silvic , un padurar nu stie ortografia limbii romane ...
Ultima modificare: Miercuri, 2 Decembrie 2009
manolache carmen, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 07:17, 2 Decembrie 2009
Puteti contesta procesul verbal insa trebuie sa dovediti aceste imprejurari. Vedeti daca nu mai sunt alte mentiuni gresite in afara de data savirsirii faptei pentru a cerer anularea lui. In caz ca nu il contestati in termen de 15 zile va trebui sa platit amenda stabilita
Daca ati semnat procesul verbal inseamna ca v-ati aflat in acel loc.
Trebuie sa contestati fapta imputata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal pt depasirea vitezei iustin2009 iustin2009 Buna ziua! Ma adresez dumneavoastra cu o intrebare despre mult discutatul \"proces verbal\" (parca asa ii spune) pe care il face domnu' cu radarul. Pe data ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de contraventie silvic MIRCEA AVASILOAIE MIRCEA AVASILOAIE Buna,numele meu este Mircea,as dori sa intrb ce si cum pot sa procedez in urma primirii unui proces verbal de contraventie silvica ,facut de un padurar si pus ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala gresit introdusa Laura 86 Laura 86 Buna ziua, In cazul in care in procesul verbal de sanctionare a contraventiei se prevede ca plangerea se poate introduce chiar la organul care l-a ... (vezi toată discuția)