avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare creanta
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare creanta

Cum pot recupera creanta de la o firma care si-a suspendat activitatea?
Cel mai recent răspuns: Otilia B. , utilizator 09:16, 2 Decembrie 2009
Buna ziua !
O notificati in acest sens si apoi o actionati in instanta.
Puteti apela in acest sens si la o firma de recuperari, gasiti adresele lor si pe internet.
Cu stima !
Ma duc pe OG 5/2001, primesc somatia de plata, o investesc cu formula executorie, apoi o duc la executorul judecatoresc care imi spune ca nu are ce sa-i ia, magazinul fiind inchis....
Am mai auzit pe cineva ca si cererea de somatie de plata i-a fost suspendata de catre judecator pana cand firma o sa-si inceapa din nou activitatea...
Firmele apar cu suspendare de activitate si isi inchid magazinele peste noapte sau in timpul procesului isi suspenda activitatea...
Ce pot face in acste cazuri?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare temporara activitate firma OANA GORAN OANA GORAN buna ziua, am un debitor si cand l-am cautat pe recom sa-i aflu starea firmei aflu k este suspendata t:(emporar activitatea, in aceasta situatie ce sanse am ... (vezi toată discuția)
Raspunderea administratorului alinapopescu_1972 alinapopescu_1972 Buna seara, Am un debitor, carenu mai vrea sa plateasca marfa cumparata de la noi. A inchis magazinul, si a disparut. Am bilet la ordin investit, dar mi-e ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata sau investire? ContSters79057 ContSters79057 Intrebarea mea este daca pentru a formula o cerere de somatie de plata este neceasara investirea cu formula executorie a unui antecontract de ... (vezi toată discuția)