avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere

Buna ziua,lucrez într-un laborator de analize medicale pe recoltare probe SI recepție pacienți .precizez că sunt monitorizata cu camera video audio. Am avut un pacient mai sceptic pot spune din cauza a celor discutate de la recepție SI pana la recoltare unde a avut tot felul de idei SI pretenții care i le-am satisfăcut dar fara folos ..după ce mă agresat verbal cu injurii am trimis respectivul pacient să facă reclamație dat fiind că nu am reușit să îi satisfac toate nevoile SI ideile.intrebarea mea este că si angajat de 2 ani monitorizat in tot acest timp după cum spuneam video SI audio nu mă pot apăra prin aceasta reclamație dat fiind că nu am reușit să îi fiu pe plac pacientului.cum mă pot apăra eu in cazul asta fiind vizată pentru concediere? Ce ar trebui sa fac sa mă pot apăra în fața angajatorului care spune că am greșit SI că pacientul are dreptate.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: anyanca , utilizator 17:29, 22 Octombrie 2019
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost invinuit de o fapta pe care nu am facut-o, ce să fac ? Cazan Aurelia Cazan Aurelia Am primit instiintare de la director pe maillul institutiei ,unde are acces oricine , sa dau nota explicativa ,că, de ce am refuzat o urocultura , kn ... (vezi toată discuția)
Cum se poate dovedi nulitatea unei note explicative? Aldease Aldease Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu o informatie exacta? Respectiv cum poate demonstra nulitatea unei note explicative date de catre salariat? Se poate ... (vezi toată discuția)
Directorul unității de învățământ a făcut singur și ... Florentina110482 Florentina110482 Directorul unității de învățământ a făcut singur și primul o cercetare disciplinara prealabila, a cerut nota explicativa angajatei cercetate și o ... (vezi toată discuția)