avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... oprire din salariu
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

oprire din salariu

Buna ziua. O institutie publica poate retine din salariu o suma de bani 20 lei pe care o transfera catre un colegiu profesional? Exista acordul angajatilor. Este legal sau nu?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:42, 25 Octombrie 2019
acordul colectiv al angajatolor sau cum?

Nu va pot retine nimic fara hotarare de instanta! adica nu fara executor judecatoresc!

Fiti mai clara in retinerea cu pricina, si ce constituie ea.
Acordul fiecarui angajat
Da, poate face asa ceva, daca are acordul salariatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu intreg!! johnnygardosh johnnygardosh Buna ziua. datorita faptului ca am avut un credit neachitat, am fost executat silit, respectiv mi s-a pus poprire pe jumatate de salariu la Raiffeissen Bank. ... (vezi toată discuția)
Instituția noastră a primit în ziua de 28.01.2021 de la un ... oanaportar oanaportar Instituția noastră a primit în ziua de 28.01.2021 de la un angajat o Cerere - pentru punere în executare a unei hotărâri judecătorești ( litigiu de ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu din cauza unei sume pierdute din încasări. este corect să nu mi se mai dea nici tichetele de masă? NGabriell NGabriell Buna ziua, Am nevoie de ajutor! Lucrez in functia de curier,acum o luna din neatentie am pierdut incasarile mai exact suma de 25.000 de lei. Am fost la firma ... (vezi toată discuția)