avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... contestatie perchezitie informatica
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

contestatie perchezitie informatica

Buna ziua!
In anul 2016 am fost subiectul unei perchezitii informatice
Anul acesta am observat ca mandatul de perchezitie informatica in momentul efectuarii propriu zise si implicit a intocmirii procesului verbal de perchezitie,era expirat de 1 zi
Nu am observat acest aspect decat dupa camera preliminara si apelul pe camera preliminara
Se mai poate constata nulitatea perchezitiei datorita mandatului expirat,in timpul judecatii,pe fond,pe care o incep curand?
Stima!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:45, 24 Octombrie 2019
Va multumesc frumos pentru timpul acordat Domnule avocat Lascoschi!
o singura intrebare: pentru faptul ca pe apelul la camera preliminara invocand nulitatea perchezitiei informatice facuta in baza mandatului expirat,judecatorul a respins contestatia,ma pot adresa unui organ superior si daca da,acesta este CEDO?
Cu mult respect!
Va puteti adresa la CEDO.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perchezitie informatica drasim drasim In anul 2017 mi s-a ridicat din domiciliu in urma unui mandat de perchezitie domiciliara un laptop.Un an mai tarziu am fost chemat pentru desigilarea ... (vezi toată discuția)
Constatare nulitate pe fond drasim drasim Buna ziua! Se mai poate constata pe fond nulitatea unei perchezitii informatice daca mandatul era expirat de o zi,iar eu am sesizat decat acum dupa camera ... (vezi toată discuția)
Camera preliminara ciurli_si_burli ciurli_si_burli Buna ziua, am o intrebare legata de articolul de lege in care spune ca atunci cand se depun cereri si exceptii in camera preliminara acestea sunt trimise de ... (vezi toată discuția)