avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 357 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... contestatie perchezitie informatica
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

contestatie perchezitie informatica

Buna ziua!
In anul 2016 am fost subiectul unei perchezitii informatice
Anul acesta am observat ca mandatul de perchezitie informatica in momentul efectuarii propriu zise si implicit a intocmirii procesului verbal de perchezitie,era expirat de 1 zi
Nu am observat acest aspect decat dupa camera preliminara si apelul pe camera preliminara
Se mai poate constata nulitatea perchezitiei datorita mandatului expirat,in timpul judecatii,pe fond,pe care o incep curand?
Stima!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:45, 24 Octombrie 2019
Va multumesc frumos pentru timpul acordat Domnule avocat Lascoschi!
o singura intrebare: pentru faptul ca pe apelul la camera preliminara invocand nulitatea perchezitiei informatice facuta in baza mandatului expirat,judecatorul a respins contestatia,ma pot adresa unui organ superior si daca da,acesta este CEDO?
Cu mult respect!
Va puteti adresa la CEDO.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Competenta procuror militar nutzzu nutzzu Buna ziua. As dori pareri cu privire la urmatoarea speta: In luna ianuarie 2014 un militar impreuna cu 3 civili savarsesc o infractiune. Infractiunea e ... (vezi toată discuția)
Cum poate fi atacata o hotarare a camerei preliminare din ianuarie 2015 de catre persoana vatamata si partea civila ? rrocambole rrocambole CUM POATE FI ATACATA O HOTARARE A CAMEREI PRELIMINARE DIN IANUARIE 2015 DE CATRE PERSOANA VATAMATA SI PARTEA CIVILA ? Doresc sa precizez ca in ianuarie ... (vezi toată discuția)
Decizia 641 / 11 noiembrie 2014 a ccr Cristina1974 Cristina1974 Decizia 641 a CCR este aplicabila si dosarelor care au trecut de camera preliminara? Se poate cere revizuirea pe baza art. 453 litera f? Ma refer la Incheierea ... (vezi toată discuția)