avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatie de proprietari

Ce posibilitati am impotriva unei asociatii de proprietari care introduce sau scoate de la intretinere in mod discretionar persoane ?

Mai mult, mi s-a spus sa fac cerere sa scot si din cartea de imobil daca dresc - ceea ce nu este veridic in conformitate cu legea.
|Am facut o cerere in acest sens, si am cerut stampila cu nr de inregistrare, acestia refuzand, administratorul spunand sa ma duc la presedinte si presedintele la administrator, facand in ping pong cu locatarii , ambii sustinand ca stampila este la cel de al 2 lea.
M-am adresat asociatiei, cerand o varianta de raspuns, ceea ce nu am primit dcat verbal, spunandumi-se ,, vi s-a respins cu brio''.
Scris nu am primit nimic.

At fi o solutie Primaria sector 6, pentru ca deja acest comportament sicanatoriu lasa de dorit.


Ultima modificare: Miercuri, 23 Octombrie 2019
Biscuite otravit, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mychayl , utilizator 15:38, 25 Octombrie 2019
Așa admin. am și eu în bloc. Amintiții că este funcționar public și drumul spre Jilava a fost reparat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz al administratorului de bloc cristoph30 cristoph30 Buna seara! Administratorul de bloc nu vrea sa imi semneze si stampileze adeverinta necesara deschiderii unui sediu social la adresa la care locuiesc si sunt ... (vezi toată discuția)
Presedinte de bloc care abuzeaza! deea_elena deea_elena Buna ziua, Incerc sa fiu scurta si la obiect.Locuiesc cu mama mea intr-un apartament cu 2 camere.Eu de 6 luni am un job unde lucrez 24/24h..deci o zi si o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua .soțul meu nu sta pe luna decât maxim 7-8'zile in ... andreea644 andreea644 Buna ziua .soțul meu nu sta pe luna decât maxim 7-8\'zile in tara . Administratorul îmi spune că trebuie băgat la întreținere deoarece nu sta consecutiv ... (vezi toată discuția)