avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua .soțul meu nu sta pe luna decât maxim ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua .soțul meu nu sta pe luna decât maxim 7-8'zile in ...

Buna ziua .soțul meu nu sta pe luna decât maxim 7-8'zile in tara . Administratorul îmi spune că trebuie băgat la întreținere deoarece nu sta consecutiv legate cele 15 zile .care este legea . mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Bibi62 , utilizator 11:39, 13 Ianuarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Povestea cu 15 zile consecutive nu mai este valabila. Pentru a fi trecut la intretinere, sotul trebuie sa locuiasca in apartamentul respectiv minim 15 zile/luna, indiferent daca sunt sau nu consecutive. Sfatul meu este sa faceti o cerere catre administratie prin care sa cereti scoatere dansului de la intretinere, mentionand si perioada in care va locui efectiv. Vedeti legea 196/2018, art 82.
Administratorul sa mai citeasca legea. Cele 15 zile sunt timpul minim de locuire pentru a fi luat in calcul la repartizarea cheltuielilor de intretinere. Faceti o cerere catre presedintele asociatiei. Daca nu va raspunde in 10 zile sesizati serviciul care se ocupa cu relatiile asociatii de proprietari, din primarie. Daca intretinerea se calculeaza cu BlocManager, puteti trimite direct scoaterea de la intretinere, vi se elibereaza(pe e-mail) un tichet pe care administratorul trebuie sa il ia in calcul.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Ianuarie 2021
Bibi62, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oricine imi intra in casa este trecut la intretinere user1234 user1234 Administratorul blocului meu este ajutat de sotia sa.Si cand spun ajutat ma refer ca ii face toate treaba,pana la semnarea chitantelor si incasarea ... (vezi toată discuția)
Poti locui fizic in doua locatii?.. Dany101 Dany101 Revin si eu cu o intrebare poate administratorul sa treaca la intretinere pe cineva, problema este in felul urmator, fratele meu a s-a apucat de o curatenie ... (vezi toată discuția)
Persoane inscrise la intretinere Madalina.f Madalina.f Administratia ma ameninta ca o sa imi treaca copii la intretinere desi ei nu locuiesc cu mine. Ma puteti ajuta cu un articol de lege care sa prevada ca nu au ... (vezi toată discuția)