Buna ziua .soțul meu nu sta pe luna decât maxim 7-8'zile in tara . Administratorul îmi spune că trebuie băgat la întreținere deoarece nu sta consecutiv legate cele 15 zile .care este legea . mulțumesc
alex_element
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Povestea cu 15 zile consecutive nu mai este valabila. Pentru a fi trecut la intretinere, sotul trebuie sa locuiasca in apartamentul respectiv minim 15 zile/luna, indiferent daca sunt sau nu consecutive. Sfatul meu este sa faceti o cerere catre administratie prin care sa cereti scoatere dansului de la intretinere, mentionand si perioada in care va locui efectiv. Vedeti legea 196/2018, art 82.
Administratorul sa mai citeasca legea. Cele 15 zile sunt timpul minim de locuire pentru a fi luat in calcul la repartizarea cheltuielilor de intretinere. Faceti o cerere catre presedintele asociatiei. Daca nu va raspunde in 10 zile sesizati serviciul care se ocupa cu relatiile asociatii de proprietari, din primarie. Daca intretinerea se calculeaza cu BlocManager, puteti trimite direct scoaterea de la intretinere, vi se elibereaza(pe e-mail) un tichet pe care administratorul trebuie sa il ia in calcul.