Buna ziua! Am fost prinsa pe Stb ul 605, nu are rost sa fac o povestioara. Ideea e ca nu am platit acei 50 de lei pt ca efectiv nu i aveam si au zis ca o sa primesc amenda acasa de 500 de lei. Ideea e ca nu aveam buletinul la mine, mi am adus aminte ca am o poza cu el si mi au puat CNP ul si l au scris pe telefon. Nu s au legitimat, nu aveai legitimatia la vedere sau cel putin dansul cu care am discutat eu, doamna parea sa aiba si stiu sau cred ca se semneaza un acord de prelucrarea datelor personale pt ca nu te pot legitima cand vor ei. Nu am semnat niciun proces verbal, au coborat odata cu mine si dusi au fost. Insistau totusi pe acei 50 de lei. Stiu ca se poate platii minimul amenzii in 48 de ore, e adevarat?
Buna ziua,
Din ce cunosc...trebuia sa scrie Procesul verbal pe loc, nu sa ia CNP-ul si sa plece.
Daca au facut asta atunci trebuie sa acceseze datele de la Evidenta populatiei pentru a primi si celelalte date despre dvs. ( nume, adresa...). si nu stiu daca pot face asta dumnealor.
si cica plata a jumate din amenda in 48 de ore se aplica doar tinerilor sub 14 ani.
Puteti cauta informatii pe site-ul STB sau intreba la dumnealor.
Amendă stb
Silvia Deaconu
Bună ziua!
Eu și prietenul meu am mers cu STB-ul dintr-un colț al Bucureștiului în altul și întoarcere ( din sector 6 am mers până în 2 și din 2 ... (vezi toată discuția)