avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident

Daca nr de ingrijiri medicale de la medicina legala depaseste 90 de zile. Mentionez ca prima data a primit 60/70, dar acum va mai merge sa mai ceara, Iar victima la politie a declarat ca nu depune plangere penala. Ce se poate intampla?
Cel mai recent răspuns: mariustz , utilizator 17:22, 23 Octombrie 2019
Se va propune clasarea daca nu depune, apoi cel vinovat va avea 90 zile permisul suspendat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier Oana912256 Oana912256 Buna ziua! As dori daca se poate sa ma ajutati cu niste lamuriri referitoare la un accident rutier. Am fost implicata intr-un accident rutier pe data de ... (vezi toată discuția)
Accident rutier ContSters139791 ContSters139791 buna seara o cunostinta de a mea a fost implicata intr-un accident rutier, in apropierea trecerii de pietoni, victima are cateva julituri, nimic grav, s-a ... (vezi toată discuția)
Pieton acrosat pe trecere semaforizata Cangur Cangur Buna ziua , ma numesc Catalin si astazi 08.03.2016 am acrosat un pieton pe o trece de pietoni semaforizata , trecerea este asezata chiar la iesirea din sensul ... (vezi toată discuția)