avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... despagubiri anrp
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

despagubiri anrp

Este legal ca numai doi moștenitori sa primească despagubiri dacă sunt opt moștenitori de același rang (nepoti) ?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:05, 23 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca ceilalți moștenitori nu au făcut demersurile prevăzute de legea 10/2000 in termenele în care trebuiau facute sau nu s- au judecat cu anrp/cinci,au stat în pasivitate ,da este normal.Oricum astfel de probleme nu se lămuresc pe un forum necesita o discuție cu un av,povestirea situației de fapt,analiza actelor avute etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revendicare imobil abuzivă RicaRamurica RicaRamurica Stra-stră bunica mea a fost naționalizată de comuniști în 1950. Ea a avut ai multe moșii si imobile naționalizate de comuniști prin 1945, 1949, 1950. ... (vezi toată discuția)
Probleme de recuperare despagubiri Adina Sfetcu Adina Sfetcu Am moștenit un teren pe care la sfârșitul anilor 90 avocatul meu a reușit să-l câștige. Fusese naționalizat. Pe acest tere erau 2 case ale bunicii mele ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. pe scurt, vreau sa stiu daca pot schimba avocatul ... Stefan Andone Stefan Andone Buna ziua. Pe scurt, vreau sa stiu daca pot schimba avocatul intr-un proces pentru un teren mostenire, cu 9 persoane mostenitoare implicate. Detalii: Avocatul ... (vezi toată discuția)