avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Data nastere gresita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Data nastere gresita

Buna ziua!

Mama mea si-a pierdut certificatul de nastere si cand a fost la primaria arondata sa faca cerere pt eliberarea unuia nou. Aici a aflat ca de fapt data ei de nastere este alta in evidenta primariei (toata viata a avut actele + certificatul de nastere pe 16.01. iar la primarie apare 19.01.desi primul certificat a fost eliberat tot de ei) si ca trebuie sa refaca dupa 65 de ani toate actele. Evident ca acest lucru inseamna cheltuieli financiare foarte mari plus foarte multe drumuri.
Cum ar trebui sa procedam legal pentru a nu fi nevoie de schimbarea tuturor documentelor sau sa ajungem sa dam in judecata primaria?

Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 24 Octombrie 2019
Tempo, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 18:27, 24 Octombrie 2019
Buna seara,
Este foarte neplacut dar ... din pacate, va trebui sa schimbati TOT inclusiv CNP-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cratima intre prenume: buna ziua! sper sa ma poata ajuta cineva. sunt stabilita in uk ... Diana0 Diana0 Buna ziua! Sper sa ma poata ajuta cineva. Sunt stabilita in UK - cetățean roman. Anul trecut in Iunie am facut certificatul de nastere al copilului ... (vezi toată discuția)
Rectificare certificat nastere biamat biamat Buna ziua, ma intereseaza urmatorul subiect:mama mea sa nascut pe 03.02.1955,s-a eliberat certificat de nastere cu data 03.02;a pierdut certificatul,iar la ... (vezi toată discuția)
Certificat nastere elenae elenae Buna ziua, ma poate lamuri cineva? Soacra mea si-a pierdut certificatul de nastre locuieste in Constanta si are 80 de ani, dar a fost nascuta in Ialomita. Am ... (vezi toată discuția)