avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Calculare demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Calculare demisie

Buna Ziua
As avea o.intrebare daca se poate .
Anul trecut 2018 am lucrat in Romania pentru firma Preh am.lucrat din 29 septembrie 2018 pana in 15 februarie 2019 . Mi-am dat demisia cu preaviz totul in regula.
Ieri 23 octombrie 2019 mi-a venit o înștiințare cum ca as as avea de platit in urma unei recalculari 1600 de lei .
Este legal ?
Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 24 Octombrie 2019
EmanuelT, utilizator
Cel mai recent răspuns: EmanuelT , utilizator 01:27, 30 Octombrie 2019
Eu nu ma prea pricep la astea ,cert e ca din salariul.brut mi se impozita aproape jumatate in fiecare luna .

Cornel Vasile a scris:

Vi s-a retinut impozit pe statul de plata ?

Nu prea ne dati multe detalii ... de exemplu, ce reprezinta acel debit si cum s-aajuns la acesta ...
Nici eu nu am.mai.multe detalii ...o sa sun luni si o sa intreb la firma.

Cornel Vasile a scris:

Nu prea ne dati multe detalii ... de exemplu, ce reprezinta acel debit si cum s-aajuns la acesta ...

Atunci reveniti cu mai multe detalii...
Update : Am sunat la firma si mi s-a spus ca pe durata tuturor lunilor lucrate (din.cauza unei erori a lor in SAP ,programul lor de salarizare ) nu.mi s-a oprit impozit . Ciudat mi se pare ca de cand m-am angajat si 29.9.2018 si pana octombrie anul asta nu a observat nimeni ca nu mi s-a platit impozitul.

Cornel Vasile a scris:

Atunci reveniti cu mai multe detalii...

Alte discuții în legătură

Salariu virat gresit Dieggo Dieggo Buna ziua, Va adresez o intrebare privind un salariu virat gresi. La inceputul anului acesta m-am angajat la o firma de recrutare care facea leasing de ... (vezi toată discuția)
Contract arendă teren agricol giovanni72 giovanni72 Buna ziua, am prelungit un contract de arendă prin anexa la contractul anterior in calitate de arendator unei S.C in anul 2017 luna mai . Contractul fiind ... (vezi toată discuția)
Prejudiciu adus statului?! - restituire plată concediu Ralucatudorioana@gmail.com Ralucatudorioana@gmail.com Buna seara, am o mare întrebare și o rugăminte. In 17 septembrie 2018 mi-a dat demisia. Acum o luna am primit un plic de la fostul loc de munca ( am lucrat ... (vezi toată discuția)