avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cat de legale sunt camerele video la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cat de legale sunt camerele video la bloc

Cat de legale sunt camerele la bloc in conditiile in care acestea au fost puse de presedinte cu acordul AG formata din cativa locatari maxim 10 din ~100 care au ca scop pp. pandirea locatarilor si altora din asociatiile vecine si.postarea acestora pe grup..ca arunca gunoiul la noi, ca i a cazut un.servetel lui x si nu la ridicat., presedintele avand acces si pe tel.personal.facand sinteza zilei!!! Suntem destui care nu suntem.de acord cu camerele nu am semnat nimic, deoarece consider ca are o prb cu a pandi lumea care cum arunca gunoiul, care se joaca la locul de joaca dar nu este ,,de la noi,, si mai les postarea pe grup whatsapp urmand comentarii injurioase, instigare la ura, camere care partial au rolul de securitate...in special a masinilor celor care le au parcate in curte.neavand toti masini suntem obligati sa platim costurile aferente multor mofturi???iar acesta ignorand legea asoc de propr.in multe privinte...a informarii continutului sedintelor AG..si altele
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:56, 27 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Exista legislatie speciala referitor la conditiile de instalare sistem de supraveghere in condominiu
Daca se obtine acordul adunarii generale,atunci instalarea sistemului este legala
Instalarea sistemului trebuie sa fie realizata de operator economic acreditat
Va multumesc ptr raspunsuri... camerele au fost puse cu firma autorizata...s a favut AG din cateva persoane s a votat...dar asta nu justifica panda locatarilor si postarea pw grupul whatsapp a unor persoane fara acordul lor si urmate de injurii...Daca amenda o plateste asociatia adica tot noi....si eu ...deci ce rost ar mai avea procesul???? Legea vad ca le da mana libera unor ameni cu probleme aa faca pe ,,big brother,, fara nicio sanctiune personala!!!
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Banii se impart si plateste fiecare apartament.
Adica platiti 30 lei sau cat va revine pe amenda...asociatiei...

Este posibil.sa fie legal daca s-a facut adunare generala.
Trebuie verificate actele de avocat pentru ca si instanta judeca pe probe si nu pe vorbe...probele in justitie avand rolul determinant alaturi de argumentele avocatului.
Se poate verifica daca s-a facut in mod legal adunarea generala.
Ultima modificare: Duminică, 27 Octombrie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctiuni pecuniare pt locatarii fraudulosi sau necivilizati coryzalia coryzalia As dori sa stiu daca este legala o decizie luata in comitetul executiv prin care se doreste aplicarea de amenzi locatarilor care fraudeaza asociatia sau au un ... (vezi toată discuția)
Schimbare presedinte de asociatie bataus cristi_adv cristi_adv M-am uitat putin prin topicurile acestui forum, insa nu am putut sa le parcurg pe toate. Ne-ar interesa, pe mai multi locatari/proprietari, cum sa scapam de un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. intrebarea pe care o adresez comunitatii este daca ... Cristina I. Cristina I. Buna ziua. Intrebarea pe care o adresez comunitatii este daca adresele catre Asociatie ale unui proprietar si raspunsurile primite la acestea pot fi cunoscute ... (vezi toată discuția)