Mama a fost lovită rău, pe treapta de intrare a unui magazin, de un hoț care încerca să scape de agentul de pază. Cine, din magazin, este responsabil pentru acest lucru?
Acum doua zile mama intra intr-un mini supermarket, era urcata pe treapta de intrare usile automate erau deschise si ea incerca sa ridica caruciorul de cumparaturi, ear practic in pragul magazinului. In cael moment un hot scapat din mainile agentului de paza o loveste in tampla si ea care pe spate spargandu-si capul, luat de SMURD, dusa pa Urgenta, taietura 6cm, varsaturi timp de 12 ore, 6 copci. Cine este responsabil ? Agentul de paza ca nu a oprit hotul, magazinul ca nu a blocat usile, magazinul ca de acolo venea hotul si nu a luat masuri care sa previna o tragedie ?
Demos
Utilizator 10din 12 utilizatori consideră acest răspuns util
Suntem pe un site pe care se dau sfaturi juridice.
Compresele morale trebuiesc cautate in institutiile specializate.
Din punct de vedere moral iarasi nu prea suntem intr-o situatie idilica, se cer sfaturi pt a putea profita material de mama cu capul spart!!!
Nu aveti nici o sansa sa atacati in justitie magazinul, acesta si angajatii acestuia nu au nici o responsabilitate in aceasta speta!!!
In plus, hotul a scapat din mainile agentului de paza care este angajatul unei firme de paza, deci, iarasi, magazinul este scos din cauza!!!
Dar, daca aveti bani si timp, in mod cert se va gasi cineva pt a va usura de aceste poveri!
nick5roo
Utilizator 4din 4 utilizatori consideră acest răspuns util
Victime colaterale. Am trecut și eu prin asta. Hotului nu ai ce-i face. De multe ori scapă, ori este recidivist, ori intra în detenție. Despăgubi? Luați-vă gândul.
viorel55
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Si eu zic acelasi lucru. Chestia cu "pisica neagra", redevine de actualitate in acest caz.
In mod NORMAL oamenii nu se asteapta sa fie BRUSCATI! In principiu evenimentul a avut loc inafara locatiei si prin bruscarea mamei Dvs. de un individ cercetat pentru furt.... dar penmtru loviredin culpa nu?!
max3442
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu stiu de ce puneti o astfel de intrebare? Vina este 100% a hotului. Daca este prins va raspunde si pentru asta. Ce voiati sa faca magazinul o intrare separata pentru. public și o ieșire specială pentru hoti? Cred ca este o cale gresita cea spre care vă indereptati in acest moment și care poate fi intuită cu usurintă. Hotul trebuie cautat si pedepsit. Păcat pentru mama dvs. care a avut de suferit fără a avea nici o vină. Toate cele bune.