avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Va salut - predare permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Va salut - predare permis

Am hotararea tribunalului in care am fost anuntat ca m i sa suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 30 zile,in cat timp trebuie sa predau permisul ,15 zile lucratoare?precizez ca nu sant in țara,in aceste 15 zile pot conduce pana in tara sa vin sa predau permisul? V a multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: mariustz , utilizator 22:37, 27 Octombrie 2019
Daca e de la tribunal, adică ai pierdut apelul, ai timp 15 zile sa îl predai de la pronunțare (ziua când ai pierdut), dacă nu îl predai se mai adaugă 30 zile.

Poți conduce în alea 15 zile. Când îl predai mai primești dovada 1 zi.
Ultima modificare: Duminică, 27 Octombrie 2019
mariustz, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Predare permis dupa pierderea contestatiei dar hotararea fiind neredactata mariustz mariustz Buna ziua, Se da urmatorul caz, contestatie pierduta luna trecuta in fond, cu drept de apel 30 zile de la comunicare. Comunicarea nu s-a facut pentru ca ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat, dar nepredat floriniica floriniica In mai am înregistrat o cerere pe rolul Judecatoriei Buzau, în contradictoriu cu IPJ Buzau, prin care am solicitat anularea procesului-verbal de constatare a ... (vezi toată discuția)
Vrei sa predai permisul auto in urma unei hotarari si nu poti, iar termenul curge dorianlakatos dorianlakatos M-am lovit tare de o problema si anume: Pe 27 mai 2014 mi se respinge apelul facut la Tribunal, asta insemnand ca trebuia sa predau la Politie permisul de ... (vezi toată discuția)