avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Trebuie sa plătesc datoria părinților?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Trebuie sa plătesc datoria părinților?

Buna seara
As dori sa ma ajutați cu o problema care ma macină ,părinții sotiei mele au împrumutat din banca multi bani ,in urma neplății îndelungate le-a fost luata casa de banca fiind ipotecata cu toate astea au mai rămas cu o datorie de 100.000€ ,ei in momentul de fata nu mai dețin niciun altfel de bun ,după moartea lor eu si sotia mea va trebui sa plătim pentru ei?Având in vedere ca ei nu au ce moștenire lăsa in urma lor înafară de "acest credit" am dori sa cumpăram o casa si trăim cu frica asta .Multumim !
Cel mai recent răspuns: Dacus , utilizator 08:16, 28 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca dupa decesul socrilor dvs datoriile moștenirii sunt mai mari decât activul acesteia soția nu va accepta moștenirea și astfel nu o sa aibe nimic de platit.Puteti sa va cumpărați 100 de case fără grijă.
Mulțumesc frumos,m-am mai liniștit .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenirea datoriilor deliastela deliastela Buna ziua. Am o problema legata de socrii mei si nu stiu cum sa procedez, mai precis daca exista o solutie legala. Pana in urma cu 7 ani am locuit impreuna ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire berleuza berleuza finul meu a decedat in octombrie 2010 si nu a avut copii . A fost casatorit 15 ani si impreuna cu sotia au cumparat un apartament .Parintii lui au decedat ... (vezi toată discuția)
Pot mostenitorii sa scape de plata creditului? Imparatul Imparatul Unchiul meu, si-a facut o societate in care este asociat unic. Sotia acestuia este administrator la aceasta societate. Si-a construit un motel de 4 stele cu ... (vezi toată discuția)