Buna ziua, mă numesc Ilie Daniela si.vreau.sa bag divort de soțul meu. Impreuna avem o fata de 19 ani. Eu.am plecat cu.chirie din cauza certurilor. Mi-am gasit o avocata dar.cred ca trage să scoată multi bani.de la mine. La început a spus că mă costa.o mie de euro totul divort plus partajaj, apoi mi-a cerut jumătate.din bani dupa care 3 luni nu a făcut nimic pe motiv că ă avut.probleme. Acum tot.dinsa ă venit.cu alta avocata care să mă reprezinte in tribunal dupa ce inainteaza actele de divort. Problema mea este ca amândouă mi-au spus că o să mă coste totul acum cu tot cu evaluarea bunurilor in jur de 15000 bani.pe care nu am de unde sai iau. Nu stiu ce.sa fac pt ca ma mintit la început ca costa.1000 de euro si am apucat sai dau 2500 de lei avans. Vreau si eu.un sfat ca rog frumos.
La partaj aveți nevoie în afara onorariului de avocat și taxa de timbru judiciar. De aceea costul este atât de mare.
Solicitați avocatei ca în contul banilor pe care i-ați dat să vă reprezinte în cauza de divorț, iar partajul să îl faceți ulterior. Oricum s-ar fi judecat mai târziu partajul.
Mai aveți posibilitatea să sesizați baroul despre acest aspect. Pentru orice fel de sesizare sau demers juridic este nevoie ca în contractul de asistență juridică să fie trecut că obiectul contractului este divorț și partaj.
Costul partajului
Diana2356
Buna ziua. Sunt in divort cu sotul dupa care vreau sa fac partajul. El nu este de acord. Cat costa cu totul , judecatoria, expertiza pt un apartament cu 2 ... (vezi toată discuția)