avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mașina furată
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mașina furată

Am primit o mașină din Austria de la un unchi care a circulat cu ea 2 ani în Austria find înmatriculata acolo, am adus-o pe trailer, am scos un rand de numere roșii iar când am dus-o la RAR au declarat-o furată în Austria, aștept un răspuns de la politia romana de 2 luni, cum as putea urgenta cazul?
Cel mai recent răspuns: Culdasilviu@gmail.com , utilizator 13:10, 15 Ianuarie 2020
Buna ziua, ati primit raspuns de la politie?
Bună ziua, nu am primit nici un răspuns din păcate, din contră am auzit de cazuri asemănătoare care au primit rezolvare după 1 an sau 1 an și jumătate.!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numere rosii-rovinieta ady_sipos ady_sipos buna ziua,ar putea sa-mi spuna cineva exact daca e nevoie de rovinieta cu numere provizorii?daca da in ce conditii-numai la iesirea din localitate ,ori pe ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto fara talon lily_eugen lily_eugen Am si eu o problema si sper din suflet ca ma puteti ajuta cu un raspuns, pentru ca nu mai stiu pe cine sa intreb sau ce sa fac. Am cumparat in urma cu cateva ... (vezi toată discuția)
Acte auto furate younimenialtu younimenialtu Buna seara am cumparat o masina de la o persoana care la randul lui a luato de la o firma care a adus masina in tara am primit toate actele doar ca la mine ... (vezi toată discuția)