avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Suma lichidare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Suma lichidare

Sunt angajata din anul 2000...cu salariul minim pe economie in tot acest timp.
Cat , ce suma ar trebui sa.mi dea firma la lichidare ...cazul in care demisionez.
Cel mai recent răspuns: Lidua , utilizator 16:30, 1 Noiembrie 2019
Depinde si de data incetarii c.i.m. ... angajatorul este indreptatit sa va plateasca drepturile salariale aferente pana la data incetarii c.i.m.
Sa spun ca incetez activitatea la 01 decembrie 2019. Cat am de luat ? Din anul iul.2000 pana la dec.2019?
Din anul iul. 2000 pana la 01 dec.2019, dvs nu ati primit niciun salariu ?
In tot acest timp a fost minimul pe economie.
Eu am intrebat cu totul altceva !!!

Alte discuții în legătură

Neplata in totalitate a salariului la incetarea cim Exorcitus68 Exorcitus68 Buna ziua! Problema in sine este neplata totala a salariului..Am fost angajat si am depus cererea de demisie cu preaviz in data de 2 mai, avand preavizul pana ... (vezi toată discuția)
Demisie maria axinte maria axinte Buna ziua, sunt angajat la o societate in insolventa si vreau sa demisionez, deoarece imi da cate 100 ron la 2 saptamani, din 1200 cat ar trebuii sa iau, pot ... (vezi toată discuția)
Neplata salariului preferfaranume preferfaranume Buna ziua, am 17 ani si am niste intrebari.Deci , lucrez la un local, sunt angajat de pe data de 2 iulie, eu lucrez o zi cu o zi(16 ore pe zi) , in contract ... (vezi toată discuția)