avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Suma lichidare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Suma lichidare

Sunt angajata din anul 2000...cu salariul minim pe economie in tot acest timp.
Cat , ce suma ar trebui sa.mi dea firma la lichidare ...cazul in care demisionez.
Cel mai recent răspuns: Lidua , utilizator 16:30, 1 Noiembrie 2019
Nu inteleg?
Voiam doar sa stiu cat la suta din salar...sau cum se socotesti...la lichidare ce suma imi revine.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1263 lei

[ link extern ]
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Primiti suma respectiva , numai daca ati lucrat efectiv luna intreaga ...
Iulian Manea. Simplu si la subiect. Multumesc mult ptr.raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata in totalitate a salariului la incetarea cim Exorcitus68 Exorcitus68 Buna ziua! Problema in sine este neplata totala a salariului..Am fost angajat si am depus cererea de demisie cu preaviz in data de 2 mai, avand preavizul pana ... (vezi toată discuția)
Demisie maria axinte maria axinte Buna ziua, sunt angajat la o societate in insolventa si vreau sa demisionez, deoarece imi da cate 100 ron la 2 saptamani, din 1200 cat ar trebuii sa iau, pot ... (vezi toată discuția)
Neplata salariului preferfaranume preferfaranume Buna ziua, am 17 ani si am niste intrebari.Deci , lucrez la un local, sunt angajat de pe data de 2 iulie, eu lucrez o zi cu o zi(16 ore pe zi) , in contract ... (vezi toată discuția)