avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Foștii proprietari ai apartamentului nu vor să ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Foștii proprietari ai apartamentului nu vor să golească boxa de lucruri și folosesc, pentru o ladă frigorifică lăsată acolo, curent tras din apartamentul meu. Ce pot face ca să-i evacuez?

Din luna mai m-am mutat într-un apartament... Fostii proprietari mi-au arătat ca am boxă totul frumos... Au zis ca e Curent tras din apartament... Dar ei când mi-au predat cheia apartamentului mi-au zis sa le mai las cheia de la boxă pana termina sa își care ce au pe acolo.... Am înțeles nicio problema... După un timp i-am sunat sa le cer cheia... Nici vorba sa mai ajung la un consens cu ei... Și aseară am spart boxa sa vad dacă chiar curentul e tras de la mine din apartament... Și da curentul e de la mine... Ei au și lada frigorifica acolo... Băgată în priza... Și lucruri... Ce pot face sa ii evacuez de acolo? Aștept răspunsuri mulțumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Noiembrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Ok mulțumesc.
Formulați o notificare prin avocat, în primă fază! Dacă nu produce efecte, veți fi nevoit să intentați acțiune în instanță!
10 din 10 utilizatori consideră
acest răspuns util
taiati-le curentul pana una, alta.
Scoate- le lada- frigorifica din priza si gata!!
Fa poza la tot CE gasesti acolo sa nu inventeze vreo comoara.
Sa nu aibe vreun cadavru in Lada, CA te- ai scos-.Daca au mancare da- o la caini.Spune ca miroase pestilential de acolo si de aceea ai intrat.Si gata.

ȘtefanDorin a scris:

Din luna mai m-am mutat într-un apartament... Fostii proprietari mi-au arătat ca am boxă totul frumos... Au zis ca e Curent tras din apartament... Dar ei când mi-au predat cheia apartamentului mi-au zis sa le mai las cheia de la boxă pana termina sa își care ce au pe acolo.... Am înțeles nicio problema... După un timp i-am sunat sa le cer cheia... Nici vorba sa mai ajung la un consens cu ei... Și aseară am spart boxa sa vad dacă chiar curentul e tras de la mine din apartament... Și da curentul e de la mine... Ei au și lada frigorifica acolo... Băgată în priza... Și lucruri... Ce pot face sa ii evacuez de acolo? Aștept răspunsuri mulțumesc.

Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Noiembrie 2019
Catiledi a, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu apare in CF inseamna ca nu face obiectul vanzarii. Cel mult e spatiu comun al blocului, transformat in boxa fara acte.
Faceti o notificare scrisa ptr curent, faptul ca le-ati spus verbal este egal cu zero.
Faceti o notificare scrisa din partea blocului sa elibereze spatiul comun.

Alte discuții în legătură

Boxa vândută fără știrea proprietarilor Adriandr Adriandr Bună Ziua ! Locuiesc intr-un bloc unde avem o boxa pe fiecare etaj, unde avem acces la apometre și robinetul de închidere a apei, tot aici este tras ... (vezi toată discuția)
Cum imi recuperez boxa jeni1234 jeni1234 Am cumparat de curand un apartament iar in contract mi s-a specificat ca mi se cedeaza dreptul la o boxa in subsol. O boxa ce le apartinea de 10 ani de zile ... (vezi toată discuția)
Drept de utilizare boxa la bloc xcpaula xcpaula buna ziua. urmeaza sa cumpar o garsoniera la parter, fara balcon. blocul dispune de boxe la subsol, dar proprietarul nu are boxa in folosinta. vreau sa stiu ... (vezi toată discuția)