Proprietarul a fugit din tara! Imobilul a fost luat de statul RO in 1979. Actualii in CF sunt proprietarii prin cumparare si atribuire teren prin ordin prefect. Daca vreau sa cumpăr această proprietate casa si teren, mă pot trezi vreodată că, cei plecati in 1979 pot solicita anularea în instanță a tuturor actelor juridice, emise de atunci in coace ? Doar din istoricul CF-ului reiese că Statul Romăn in 1979 a devenit proprietar. O altă persoană din CF primeste de la Statul Ro, vinde la actualii din CF (electronic) carora li se atribuie si prin ordin al prefectului Acum sunt in regula cei care au cumpărar in 2011 , în CF nu mai apare statul RO decat teren atribuire ordin prefect. Pot cumpăra linistită proprietatea actualilor din CF (statul RO nu mai apare in CF - ul lor) făr să mă gândesc că poate vreodată vine cel plecat in 1979 și solicită *anularea tuturor actelor juridice încheiate de atunci si până în prezent* ???
Mergeți la un avocat care sa faca verificări pt a lămuri situația juridică a imobilului,Daca au fost formulate cereri în baza legii 10/2000,daca exista sau au existat procese pe rol etc.
Legea112/95
ContSters74363
Vreau sa va intreb, in cazul in care cineva a dobandit o locuinta pe baza legii 112/95, din cate am inteles terenul aferent se atribuie proportional in cota ... (vezi toată discuția)