avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Drepturile copilului major în caz de divorț al ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Drepturile copilului major în caz de divorț al părinților

Buna ziua,
As dori va rog mult sa ma ajutati cu o informatie. Copilul meu urmeaza sa faca anul viitor 18 ani, insa acum eu si tatal lui vrem sa mergem la notar sa divortam. Mentionez ca eu m-am mutat la parintii mei, iar copilul a ramas la tatal lui (iar in locuinta mai este si mama lui) pentru ca nu ii lasa sa plece, m-a lasat doar pe mine. Daca pana la varsta majoratului ramane situatia asa, el sa stea acolo si noi parintii sa divortam, la anul cand va fii major poate pleca? Il mai poate tine cu forta? Sau poate lua decizii singur si nefortat de nimic?!
Va multumesc frumos!
Astept cu nerabdare un raspuns.
Ultima modificare: Joi, 31 Octombrie 2019
Manuela Rășină, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doamna, reveniti cu detalii, ca orbecaim degeaba, asa nu va putem ajuta. Ii e frica, sunt abuzuri, santaj, ceva? Cum exact il tine cu forta?
De la momentul majoratului copilul dvs este liber să decidă asupra destinului său, Așadar, nu mai puteți să îi impuneți nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfat înaintare divorț 04André27 04André27 Buna seara! Sunt căsătorită de 1 an,am o fetița cu soțul meu de aproape 2 ani. Din cauza neînțelegerilor am ales sa i spun sa ne separam. Nu a înțeles ... (vezi toată discuția)
Drepturile tatalui copilului daca eu plec cu copilul la parintii mei rayssablue rayssablue Am o intrebare: 1) Eu si sotul plus fetita noastra de 4 ani meu locuim impreuna intr-un apartament care este pe numele amandurora 2) Tocmai am auzit o ... (vezi toată discuția)
Lamurire custodie comuna doriana29 doriana29 eu si sotul meu inevitabil ne vom desparti si avem un copil de 2 ani si 6 luni. Eu sunt casnica momentan dar imi caut de lucru. Noi locuim in casa parintilor ... (vezi toată discuția)