avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical maternitate

Bună ziua, sunt însărcinată și lucrez de 2 saptamani.Angajatirul stie ca sunt însărcinată,am probleme cu sarcina,sunt internată în spital.Anul acesta nu am realizat venituri deoarece am fost plecat a in Anglia.dar in 2018 am avut venit până în luna octombrie.As dori sa stiu daca pot beneficia de concediu medical platit sau daca pot intra in risc maternal.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 21:28, 30 Octombrie 2019
Bună seara,
Puteti beneficia de aceste concedii dar acestea nu vor fi plătite pentru ca nu aveti stagiul minim de cotizație de 6 luni din ultimul an, înainte de luna in care beneficiati de acest concediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la ccc cu suspendare cim in cele 12 luni anterioare nasterii Sofia Mardar Sofia Mardar Buna seara, Daca un prof univ si-a luat in anul academic 2018-2019 concediu fără plata (suspendare de contract) iar in anul 2019-2020 a reluat activitatea ... (vezi toată discuția)
Concediu medical Liviu311 Liviu311 Buna seara.care sunt conditiile ca sa poti beneficia de concediu medical platit in cazul femeilor gravide cu risc de sarcina avand o vechime in munca de 2 luni? (vezi toată discuția)
Concediu prenatal 2018 Hurmuzalina Hurmuzalina Buna ziua,am cateva nelamuriri in legatura cu concediu,la cate luni se poate intra in concediu prenatal de drept,eu am acu 6luni,mentionez ca nu am avut ... (vezi toată discuția)