avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... FURT DIN MAGAZIN DE HAINE VA ROG AJUTAȚI-MA
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

FURT DIN MAGAZIN DE HAINE VA ROG AJUTAȚI-MA

Am furat din Zara o pereche de adidași, la ieșirea din magazin m-a prins bodyguard ul și a sunat la poliție, paznicul a fost luat la secție pentru a depune plângere pentru magazin dar in cele din urma nu au mai depus plângere si m-am ales doar cu o amenda țin sa precizez ca sunt minora am 15 ani, va rog sa îmi Spune-ți dacă mi-au făcut dosar penal dacă am plătit amenda iar cei de la magazin nu au depus plângere, au trecut de atunci 5 luni și nu am primit nicio citație la domiciliu sau ceva.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Octombrie 2019
Cameliaivan11, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:25, 30 Octombrie 2019
Daca nu aveti dosar penal nu sunteti cercetata penal.
Ca sa va lamuriti ar trebui sa vorbiti cu parintii ca sa angajeze avocat pentru a merge la sectia de politie si sa efectueze cercetari concrete.
~ Conținut șters la cerere ~
Gestul este urat dar asta au invatat de la cei aflati la conducerea tarii.
Depravarea morala aratata de cei de sus este consecinta cresterii infractionalitatii in Romania.
Din pacate, raul trebuie eradicat de sus si sa nu mai fie date la.tineri astfel.de exemple.

Si neridicarea nivelului de trai duce oamenii in ispita pentru ca daca sunt saraci lipiti nu isi permit sa isi cumpere haine...la care tanjesc mai ales tinerii...

Si daca mai vad ca, cei mari nu dau socoteala prin pedeapsa si scapa...

De sus trebuie rezolvata problema si atunci veti vedea ca tinerii vor avea alta atitudine...
Cea mai buna educatie la nivel national este cea data prin exemplul celor aflati acolo unde se afla ca sa dea exemple pozitive si nu exemple negative...
Ultima modificare: Miercuri, 30 Octombrie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! În data de 18.01.2022 am furat din magazinulc&a o ... Iulianyul83 Iulianyul83 Buna ziua! În data de 18.01.2022 am furat din magazinulC&A o pereche de blugi.Intrasem in magazin cu gândul sa cumpăr pentru copil o pereche de blugi.In ... (vezi toată discuția)
Help in legatura cu un furt de la locul de munca G_Shobo G_Shobo Buna ziua, ma numesc Cristian si sunt intr-o mare belea pentru ca am fost un bouuuuu. Sa va explic ce s-a intamplat. Impreuna cu inca 4 persoane am sustras de ... (vezi toată discuția)