avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! În data de 18.01.2022 am furat din ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! În data de 18.01.2022 am furat din magazinulC&A o ...

Buna ziua!
În data de 18.01.2022 am furat din magazinulC&A o pereche de blugi.Intrasem in magazin cu gândul sa cumpăr pentru copil o pereche de blugi.In magazin am luat 2perechi de blugi pentru bărbați,le-am probat si in cabina de proba mi-a venit ideea să fur o pereche dar când am incercat sa ies din magazin au sunat porțile.Agentul de securitate a zis sa raman pe loc dar m-am speriat și am încercat să fug,după 15m m-am oprit și m-am intors in magazin.Angajati magazinului au chemat poliția, aceștia mi-au luat o declarație după care m-au dus la sectie unde mi-au luat amprente.A doua zi m-am reantors la magazin unde mi-am cerut scuze si unde am cumparat blugii respectivi,mentionez ca blugii rămăseseră în magazin.Am vorbit cu șefa de magazin si mi-a zis ca nu a depus plângere împotriva mea dar să rezolv cu cei de la poliție. Este prima dată când fac asta,nu am alte fapte comise,este prima abatere,nu am nici măcar o amendă de circulație, nimic.Ce mi se poate intampla?Se poate afla la locul de muncă daca o sa imi apara in cazier.Va fi anunțat angajatorul de fapta mea???
Multumesc frumos!
Ultima modificare: Miercuri, 19 Ianuarie 2022
Iulianyul83, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 15:56, 19 Ianuarie 2022
7 din 7 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua!
Daca vi se retine furtul, in forma simpla, incercati sa va impacati cu magazinul, daca nu, vedeti ce vi se retine, si apoi mai discutam. In esenta veti avea un dosar penal si daca veti fi trimis in judecata, aceasta va fi o judecata publica. Nu stim ce anume munciti si daca va afecteaza la locul de munca. pana una alta, incercati o mediere cu magazinul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Frauda okazii.ro lilbro lilbro Buna ziua,acum 2 zile am comandat de la un tip de pe okazii.ro niste blugi cu 1 mil...avand poza la ei,am cerut marimea 30,avea 90% calificative pozitive,mi-a ... (vezi toată discuția)
Furt italia madalina0106 madalina0106 Buna ziua , recunosc cu rusine ca nu am rezistat tentatiei de a fura o pereche de blugi de la zara in Italia din pacate am fost prinsa mi am recunoscut fapta ... (vezi toată discuția)
Acuzat pe nedrept pentru furt calificat alexanderb alexanderb Buna ziua, Ma numesc Alexandru si este prima mea vizita pe acest forum. Varsta mea este de 22 de ani, am fost si sunt programator si consultant IT. Nu ... (vezi toată discuția)