avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajatorul este obligat sa- mi prelungeasca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajatorul este obligat sa- mi prelungeasca contractol de munca?

Sunt angajata cu contract de munca pe o perioada de 4 luni .In acest timp am ramas insarcinata. La expirarea contractului ,angajatorul are obligatia sa-mi prelungeasca contractul sau nu.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:58, 30 Octombrie 2019
Din pacate, nu.
Dar daca indepliniti stagiul minim de cotizare puteti depune certificatele de concediu medical la Casa de sanatate pentru decontare.
Sau va puteti inscrie pentru a primi indemnizatia de somaj si, de acolo, intra in Concediu maternal si cel de crestere copil.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Octombrie 2019
Ionut.ion, utilizator
@ floria lucica

Angajatorul dvs nu are nicio obligatie legala in sensul dorit de dvs.

Care este statutul dvs dinainte de aceasta angajare ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract peperioada determinata si sarcina alexa_silvy alexa_silvy Va rogmult sa ma ajutati cu un raspuns. Am lucrat la o companie timp de 2 ani si jumatate fara intrerupere cu CIM pe perioada nedeterminata. Din iunie am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil strajerus strajerus Buna ziua As dori sa stiu daca am contract pe perioada determinata ,acum sunt in concediu medical de risc maternal,firma poate sa imi intrerupa contractul de ... (vezi toată discuția)
Concediu risc maternal valcris valcris Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o problema. In situatia in care sunt angajata cu contract de munca pe perioada determinata de 6 luni si este necesar sa ... (vezi toată discuția)