avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... lemne
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

lemne

Buna seara,sotul meu si cu trei vecini ,fiecare cu calul si caruta lui,au taiat in padure 8 arbori.In acest timp a venit padurarul,brigadierul si Politia,le-au confiscat drujba si i-au chemat la sectia de politie,unde au semnat fiecare cate o declaratie tiparita de catre un agent politist la calculator si dupa calculul facut de ei au reiesit in 18 metri cubi la masuratoarea celor 8 arbori.Am uitat sa mentionez ca arborii au fost taiati din padurea statului si nu au fost pusi in carute.La cateva zile distanta au fost citati iarasi la Politie.Intrebarea mea este(daca se poate sa ma puneti in tema cumva)ce sanctiune sau amenda o sa primeasca sotul meu?Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:08, 31 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Necunoscand datele concrete consemnate in documentele semnate de sotul dv este hazardat sa ne pronuntam
Autoritatea politiei putea sa constate si sa consemneze diferite contraventii sau chiar infractiuni intre care taiere ilegala de material lemnos
Trebuie analizat inclusiv calitatea sotului dv autor sau complice la savarsirea unei infractiuni
Fara analizarea atenta a datelor consemnate in documentul semnat de sotul dv este hazardat sa ne pronunutam despre eventuale sanctiuni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Speta Stirbu Mihai Stirbu Mihai X cumpara de la Ocolul silvic masa lemnoasa in valoare de 1000 RON. Primeste actele necesare, respectiv Bon fiscal de Vanzare, emis de organul competent. ... (vezi toată discuția)
Incalcarea unei legi din nevoi de urgenta, se considera infractiune? Tarzan2012 Tarzan2012 Un gard vechi a fost distrus. In locul acelui gard s-a facut cerere la primarie pentru constructie. Primaria a aprobat. pe langa vechiul gard, erau cativa ... (vezi toată discuția)
Va rog!!! urgent!!! Laurentiu-Mihai Laurentiu-Mihai [b]Buna ziua! Am taiat cativa salcami crescuti pe terenul meu ( teren arabil) pentru a putea sa-mi desfasor muncile agricole; cineva a facut o reclamatie, iar ... (vezi toată discuția)