avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Arenda teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Arenda teren

Buna seara tuturor,am moștenit un teren de la tatăl meu,am intrat in posesie,am încheiat un contract de arenda dar,cum a-mi pot recupera banii pe arenda din anii anteriori?Mentionez ca din 2006 acest teren a fost lucrat de mai multe societăți iar primarul comunei unde aparține acest teren agricol refuza sa-mi dea aceste informații .Ce pot face in aceasta situație?Va Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Crisant76 , utilizator 19:41, 2 Noiembrie 2019
Nici nu e obligat prin lege sa vi le dea. Titularul contractului de arendare, sau mostenitorii, doar in baza acelui contract de arenda de la acea vreme, poate merge la un executor sau in instanta pentru a-si recupera drepturile. Deci cautati printre acte acel contract valabil pentru acei ani din urma.
Dar nu este corect,persoane care fac o gramada de bani cu bunul tău și la sfârșit noi cheltuim sa intram in posesie și ei rămân cu banii.In 13 ani cu 10 ha de teren arabil câți bani le-au intrat in buzunar???Multumesc frumos pt răspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire tudor ionel tudor ionel Dupa decesul mamei in 2011 au ramas 2 ha teren arabil arendat,un loc de veci,diverse bunuri mobile si un apartament,dar care ,am aflat abia acum ,a fost vindut ... (vezi toată discuția)
Valabilitate contract arenda si legalitate insusire subventie arlandh arlandh :Buna dimineata! Tatal meu a decedat in anul 2001. Mostenire: 8,55 ha teren arabil si 0,74 ha pasune. Mostenitori: eu si mama. Nu am efectuat succesiunea. ... (vezi toată discuția)
Impozit pe un teren agricol al cărui proprietar e decedat kostas_rx kostas_rx Cum se poate stabili impunerea pt a plati impozitul pe terenul agricol daca proprietarul de pe titlul de prop. e decedat, dar pamanul este dat in arenda? (vezi toată discuția)