Buna seara tuturor,am moștenit un teren de la tatăl meu,am intrat in posesie,am încheiat un contract de arenda dar,cum a-mi pot recupera banii pe arenda din anii anteriori?Mentionez ca din 2006 acest teren a fost lucrat de mai multe societăți iar primarul comunei unde aparține acest teren agricol refuza sa-mi dea aceste informații .Ce pot face in aceasta situație?Va Multumesc anticipat!
Nici nu e obligat prin lege sa vi le dea. Titularul contractului de arendare, sau mostenitorii, doar in baza acelui contract de arenda de la acea vreme, poate merge la un executor sau in instanta pentru a-si recupera drepturile. Deci cautati printre acte acel contract valabil pentru acei ani din urma.
Dar nu este corect,persoane care fac o gramada de bani cu bunul tău și la sfârșit noi cheltuim sa intram in posesie și ei rămân cu banii.In 13 ani cu 10 ha de teren arabil câți bani le-au intrat in buzunar???Multumesc frumos pt răspuns!
Mostenire
tudor ionel
Dupa decesul mamei in 2011 au ramas 2 ha teren arabil arendat,un loc de veci,diverse bunuri mobile si un apartament,dar care ,am aflat abia acum ,a fost vindut ... (vezi toată discuția)