avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Zile de concediu neplatite inainte de CCC si ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Zile de concediu neplatite inainte de CCC si suspendare SRL

Buna ziua,
Sunt angajata care are 20 zile de concediu odihna neefectuate de dinainte de a intra in CCC, iar SRL-ul urmeaza sa isi suspende activitatea. Nu mai exista alti angajati.
As vrea sa stiu daca:
- imi afecteaza cu ceva indemnizatia (sunt doar in primul an din cei 2 alesi) faptul ca voi inceta contractul de munca cu acordul partilor?
- pot primi banii pe CO dupa incetarea contractului?
- afecteaza cu ceva indemnizatia daca primesc banii pe CO?

Mutumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:02, 31 Octombrie 2019
Incetarea c.i.m. nu va afecteaza plata indemnizatiei

In cazul încetării contractului individual de munca, angajatorul va compensa în bani zilele de concediu de odihnă neefectuat. Aceasta situatie nu va afecteaza plata indemnizatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa solicit plata zilelor de concediu de odihna suplimentare ca si persoana cu dizabilitati? Melinda_Sz Melinda_Sz Maine urmeaza sa fac lichiderea la locul de munca si abia acum am aflat ca aveam dreptul la minim 3 zile de concediu de odihna suplimentar ca si persoana cu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de concediu si plata concediului de odihna popflorincozmin popflorincozmin Buna ziua 1.Va rog sa ma lamuriti in privinta indemnizatiei de concediu si plata concediului de odihna neefectuat. Angajatorul a incheiat cu angajatul un ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna in cazul transferului ANCA47 ANCA47 Va rog sa ma sfatuiti in urmatoareai problema :cu data de 15 iulie 2008 urmeaza sa inchei un nou contract de munca. In cazul incetarii contractului de ... (vezi toată discuția)