avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Inregistrare CM la ambele locuri de munca
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Inregistrare CM la ambele locuri de munca

In situatia in care am 2 locuri de munca, unul de baza cu program de 8 ore si unul part time de 4 ore (unde lucrez de acasa) si intru in concediu medical, este obligatoriu sa il inregistrez la ambele job-uri? Adica pot fi in CM la job-ul de baza de 8 ore si sa imi continui activitatea de acasa la cel part time?
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 13:37, 31 Octombrie 2019
Buna ziua,
Concediul medical se acorda pentru ca sunteti in incapacitate temporara de munca. incapacitatea temporara de munca nu are legatura cu meseria pe care o desfasurati.
Cred ca puteti trage si singur o concluzie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical cand ai 2 joburi Andra2014 Andra2014 buna ziua sunt angajata in 2 firme si din anumite motive medicale am solicitat celui de al doi lea angajator unde am un part time sa imi modifice pentru luna ... (vezi toată discuția)
Cic cu 2 joburi ContSters384933 ContSters384933 Buna seara! sunt insarcinata in 2 luni, lucrez de 1 an la o agentie de turism cu norma intreaga(8 ore) si de o saptamana lucrez si la o alta agentie part-time ... (vezi toată discuția)
Angajata la 2 joburi si concediul de risc maternal ilina2017 ilina2017 Buna ziua, Dacă sunt angajată cu norma intreaga la job1 si momentan sunt in risc maternal, si la job 2 lucrez part-time sunt obligată să intru si aici in ... (vezi toată discuția)