avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Soția a plecat din Germania cu copilul acum 4 luni ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Soția a plecat din Germania cu copilul acum 4 luni și de atunci nu îmi mai permite să iau legătura cu el. Nu mi se pare normal, chiar dacă suntem în divorț, ce pot face?

Bună ziua ! Soția mea a plecat din Germania cu copilul acum 4 luni. A ajuns în România unde a înaintat cerere de divorț .
Am înțeles ideea nu mai vrea să mai fim împreună dar de patru luni de zile eu nu știu nimic de copil și aș vrea să iau legătura cu el. Bine știu că este la soacră mea acasă Am și trimis pachet de ziua lui a fost în octombrie am trimis pe adresa soacrei mele dar în continuare nu am vorbit deloc cu copilul meu. El are trei ani și chiar așa să mă văd să vorbesc cu el prin web dar chestiile astea nu mi se permit. ce aș putea face pentru că procesul de divorț în că durează următorul termen îl avem pe 13 noiembrie. Adică nu mi se pare normal să nu pot să vorbesc cu copilul meu din cauza unui divorț nu ? Totuși sunt tatăl.
Ultima modificare: Duminică, 3 Noiembrie 2019
Manuela Rășină, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati primit actiunea de divort ? Ati facut vreo intampinare la ea ? Pt ca - printr -o cerere reconventionala - in cadrul dosarului de divort puteati solicita un program de vizita.

Si acum o puteti face pe calea unei ordonante presedintiale, dar trebuie sa luati legtura cu un avocat spre a va ajuta.

Se poate sesiza si Protectia Copilului pt incalcarea grava a drepturilor copilului si alienarea acestuia.

Sunt destule parghii legale, important este sa actionati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara!sunt separata de sot de o luna de zile,m am mutat ... Valeriana1234 Valeriana1234 Buna seara!Sunt separata de sot de o luna de zile,m am mutat cu chirie, dupa 5ani de abuz psihologic, emotional, santaj de la sot si soacra, copilul a ramas ... (vezi toată discuția)
In ce conditii ivanflorentina50 ivanflorentina50 multumesc in primul rind pentru sfaturile primite de cind am postat prima mea doleanta. va rog frumos pt ca sint in nestiinta de cauza sa-mi raspunde-ti la ... (vezi toată discuția)
Reconventionala la divort si recuzare martori catag_ro catag_ro Sotia a deschis divortul.In perioada cat am fost impreuna (inclusiv perioada de concubinaj dinainte) ea nu a lucrat. Soacra mea si fata ei au fost impotriva ... (vezi toată discuția)