Soția a plecat din Germania cu copilul acum 4 luni și de atunci nu îmi mai permite să iau legătura cu el. Nu mi se pare normal, chiar dacă suntem în divorț, ce pot face?
Bună ziua ! Soția mea a plecat din Germania cu copilul acum 4 luni. A ajuns în România unde a înaintat cerere de divorț .
Am înțeles ideea nu mai vrea să mai fim împreună dar de patru luni de zile eu nu știu nimic de copil și aș vrea să iau legătura cu el. Bine știu că este la soacră mea acasă Am și trimis pachet de ziua lui a fost în octombrie am trimis pe adresa soacrei mele dar în continuare nu am vorbit deloc cu copilul meu. El are trei ani și chiar așa să mă văd să vorbesc cu el prin web dar chestiile astea nu mi se permit. ce aș putea face pentru că procesul de divorț în că durează următorul termen îl avem pe 13 noiembrie. Adică nu mi se pare normal să nu pot să vorbesc cu copilul meu din cauza unui divorț nu ? Totuși sunt tatăl.
Ati primit actiunea de divort ? Ati facut vreo intampinare la ea ? Pt ca - printr -o cerere reconventionala - in cadrul dosarului de divort puteati solicita un program de vizita.
Si acum o puteti face pe calea unei ordonante presedintiale, dar trebuie sa luati legtura cu un avocat spre a va ajuta.
Se poate sesiza si Protectia Copilului pt incalcarea grava a drepturilor copilului si alienarea acestuia.
Sunt destule parghii legale, important este sa actionati.