avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma

Pot Închide firma dacă am înființat-o cu 6luni in urma ? (Este SRL ) firma este pe profit nu are datorii . Ajutor va rog .
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 07:54, 2 Noiembrie 2019
Sigur, puteti face dizolvarea si lichidarea simultana citind informatiile de la adresa urmatoare (contactati si contabilul autorizat care sa va pregateasca si semneze bilantul de lichidare) [ link extern ]
Puteți face dizolvarea și lichidarea simultană a firmei chiar dacă ați înființat-o acum 6 luni. Nu trebuie să aveți datorii la stat sau la alți creditori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot scapa de firma alexaama alexaama Am o societate comerciala cu raspundere limitate, in care sunt singurul asociat. Pe firma am cumparat o masina. In prezent firma este suspendata. Nu doresc sa ... (vezi toată discuția)
Lichidare societate pt anul 2018 carmengeorgescu carmengeorgescu Am o societate cu un singur asociat are stoc de marfa , are ajutoare financiare pt a plati chiria pe spatiul in care a functionat , de la 01.11.2018 a incetat ... (vezi toată discuția)
Lichidarea firma alin_bv alin_bv Buna seara Spuneti-mi va rog in cazul dizolvarii voluntare a unei societati comerciale ( doar dizolvare, fara lichidare ) se plateste pe perioada dizolvarii ... (vezi toată discuția)