avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentară copii neplătită pe durata ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentară copii neplătită pe durata procesului. Așa se procedează?

În urma procesului de divort și custodie fostul soț a fost obligat la plata pensiei alimentare care cei 3 copii. Dar el zice ca va face apel la aceasta hotărâre doar pentru a nu da acei bani. Adică el zice ca nu este obligat sa plătească nimic atâta timp cat este procesul deschis de el.
Asa se procedează sau este obligat sa îmi dea acei bani pana la finalizarea apelului făcut de el?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 07:11, 4 Noiembrie 2019
După ce vi se comunică hotărârea, o legalizați și o puneți în executare, nu trebuie să așteptați pt că vorbim despre o executare provizorie de drept, v-am zis!
Mulțumesc frumos. Asa voi face.
Hotărârea primei instanțe este executorie și puteți să cereți executarea silită.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare pensie alimentara restanta Misha01 Misha01 Buna ziua, In urma unui proces lung de divort care s-a finalizat de curând, am obtinut custodia celor 2 minori aflati in intretinere. Mentionez ca actiunea ... (vezi toată discuția)
Termen de la pronuntare Poesia74 Poesia74 Buna ziua, Am dat in judecata pe tatal filului meu pentru majorare pensie alimentara in luna aprilie anul curent. Solutionarea dosarului s-a pronuntat pe ... (vezi toată discuția)
Majorare pensie intretinere minor Ema7 Ema7 Buna ziua! In urma actiunii de majorare pensie intretinere minor s-a stabilit o alta suma de bani, actiunea fiind solutionata acum doua luni, minorul inca nu a ... (vezi toată discuția)