avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Avocat litgii comert Iasi/Bacau
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Avocat litgii comert Iasi/Bacau

Am o problema cu un furnizor deschisa in Topicul Retur marfa furnizor pentur nereguli

MA puteti ajuta cu un sfat pentur un avocat care are experienta in acest domeniu, si care sa nu fie cel mia scump posibil? Ideea e ca maxim ce pot obtine din acest litigiu este undeva intre 3000 si 4000 lei.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 13:43, 4 Noiembrie 2019
Cautati pe forum un av din zona tespectiva sau la baroul local,pt avocat daca aveti de recuperat 3000 sau 3000000 de lei munca este la fel astfel încât daca doriti ieftin și bun destul de greu de gasit.Solicitati o consultație,poate mergeți pe varianta ca av doar sa va redacteze acțiunea pt a nu suporta costuri prea mari raportat la valoarea litigiului sau comparați mai multe oferte dar ca in orice domeniu pretul cel mai mic nu este o garanție a calității.Succes.
Stiu, aveti dreptate aici, dar la asta ma gandeam si eu. Cunosc o parte din cadru lelgislativ din domeniul comercial, intrucat am avut ceva litigii in decursul anilor, as avea nevoie de ajutor pentru cadrul specific acestei actiuni, iar cu reprezentarile si probatoriul voi incerca sa ma reprezint si sa trimit inscrisuri singur.
Contractați servicii avocațiale de redactare, iar avocatul vă va îndruma și să vă puteți reprezenta!
Apreciez că suma de recuperat echivalează cu onorariul avocațial pt reprezentare într-o asemenea speță, deci ați putea opta pe varianta redactării!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura fara imputernicire avocatiala cris_deo cris_deo buna seara . am si eu o intrebare: o actiune in judecata poate fi facuta si semnata in acelas timp de un avocat daca nu are imputernicire avocatiala de la o ... (vezi toată discuția)
Vacante anulate din cauza covid 19 rrrrrr rrrrrr Buna ziua! Se mai pot recupera banii pentru o vacanța plătită integral in Turcia cu asigurare storno? (vezi toată discuția)
Cautam avocat pentru reprezentare supercurat supercurat Suntem o asociatie de proprietari care are trei restantieri si am dori sa deschidem actiuni in instanta, pentru recuperarea datoriilor. Intrucat nu avem ... (vezi toată discuția)