avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum poate obține un contract de munca un cetățean ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum poate obține un contract de munca un cetățean non UE, pe teritoriul României?

Ce trebuie sa facă un cetățean non UE sa fie luat în evidenta în vederea unui contract. Este un loc anume în țara de origine unde poate să-și depună CV-ul, cerere scrisa....... mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:50, 4 Noiembrie 2019
Sa intrebe la Agentia locala pentru ocuparea fortei de munca daca exista posturi de lucru disponibile in tarile UE.
Sau sa caute agenti de munca ce intermediaza acest lucru ( ofera contracte de munca in UE cetatenilor acelei tari) dar sa se intereseze inainte cat de seriosi* sunt.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atentie si la avizul de angajare al persoanelor non UE.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare cetățean non-eu fără viza de munca Adi Ionescu Adi Ionescu Care sunt pașii de angajare a unui cetățean non-EU care se afla deja in Romania dar nu are viza deoarece Romania nu cere viza pentru țara lui de origine ... (vezi toată discuția)
Furnizor de servicii pentru stimularea ocuparii fortei de munca Laurys Laurys Buna ziua, Este posibil ca [u]dpdv al legii romane [/u]un furnizor de servicii pentru stimularea ocuparii fortei de munca acreditat in baza L 76/2002 si HG ... (vezi toată discuția)
Acreditare furnizor servicii de ocupare VasileZat VasileZat Având în vedere prevederile de la Art.7 alin. (6) ale HG 277/2002 așa cum au fost modificate prin HG 1122/2010, am căutat pe site-urile Ministerului ... (vezi toată discuția)