avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Card sparkasse Germania-utilizare in Ro
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Card sparkasse Germania-utilizare in Ro

Buna ziua.detin un card Maestro d la sparkasse din Germania si as dori sa stiu daca il pot folosi in Romania pentru retrageri de euro.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 10:45, 4 Noiembrie 2019
Cel mai bine intrebati emitentul cardului.
Puteti intr-adevar intreba emitentul cardului. Dar un lucru este clar: bancomatele din Romania nu va vor elibera EURO, ci LEI.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme card maestro deutsche bank iuliancico iuliancico Buna ziua Am un card maestro de la deutsche bank pe care primesc salarul in germania. Acum sunt in romania, banii au fost virati dar eu nu pot sa scot nici ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca viorelmlucaci viorelmlucaci intr-o localitate unde nu exista nici un bancomat decat a unei sigure banci [banca 1]am solicitat restituirea sumei de 2000 lei cu un card de debit, tranzactia ... (vezi toată discuția)
Banca mi-a acordat un credit pe care nu l-am solicitat razvanul razvanul Buna ziua, Acum ceva timp am inchiriat o masina in Germania. Este vorba de un Volkswagen Touareg, 2016. Am platit cu cardul. Mentionez ca respectivul card ... (vezi toată discuția)