avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare cota 50% din casa dupa casatorie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare cota 50% din casa dupa casatorie

Buna seara. Concubinul si-a cumparat acum o casa. In primavara zice ca face acte si ma trece si pe mine proprietara a 50% din casa si teren. Are temei legal ce zice sau nu? Mentionez ca e o singura casa cu terenul din curte care nu e parcelat. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:35, 4 Noiembrie 2019
Temei legal ca să ce?
Va vinde doar daca vrea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare teren extravilan, problema cale de acces fermier fermier Buna seara.Cum se procedeaza in cazul urmator?Vreau sa cumpar o suprafata de teren extravilan care se invecineaza cu mine.Acest teren este arendat altcuiva.In ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sint zenovia, am cumparat un teren numai pe numele ... Gatin zenovia Gatin zenovia Buna ziua! Sint ZENOVIA, am cumparat un teren NUMAI pe numele meu SI CU BANII MEI pe care e un inceput de constructie farà acoperis . in actul de cumparare ... (vezi toată discuția)
Drum de servitute! se poate? crismari crismari indraznesc sa apelez la bunavointa voastra (am mai postat un mes. si am fost surprinsa sa vad ce prompt mi-ati raspuns) si revin cu o problema: drum de ... (vezi toată discuția)